Föreläsning Företagsyoga2021-03-26T12:55:23+00:00

Föreläsning 

Företagsyoga

Ibland kan en ingenjör behöva en knuff! Visste du att buddhistiska munkar i Tibet hälsar genom att räcka ut tungan?

Jag mötte Camilla för fyra år sedan när jag klev in på Yogaroom efter att arbetat som ingenjör i hela mitt liv. Kände att jag kunde behöva en knuff till ett liv med mera välbefinnande och märkte direkt att Yogaroom inte är en vanlig studio och att Camilla är en unik person. Här finns ett progressivt tänk grundat på yogans alla aspekter samlat i ett koncept : Art of Life.

Art of Life har Camilla skapat under hela sitt liv. I Californien där den progressiva yogan utvecklats utbildades Camilla och praktiserade med de främsta. Camilla verkade på ungdomsvårdskolor, med coachning till filmstjärnor, med människor i samhällets alla skikt. Camilla var i Filippinerna med UNICEF och mötte världens fattigaste familjer som trots det har en samhörighet som grundas i något helt annat än materiella ting. Samt mycket, mycket mer.

Camilla kommer och föreläser och håller en yogaklass där jag assisterar. Temat för föreläsningen är yogans fysiska, mentala, emotionella och spirituella aspekter och hur dessa passar in i företagsvärlden.

För mer information:

info@yogaroom.se 

Peter Lindmaa
15 januari 2020