Foretagsyoga2021-03-26T13:03:27+00:00

Välkommen till Yogaroom med ditt företag!

Företag, förening, skola eller organisation, oavsett var ni kommer från är en dag/ett besök med oss en fantastiskt effektiv investering som kan ge er många långsiktiga fördelar. Ni får med er enkla verktyg och insikter om hur ni med små förändringar kan öka välmåendet, arbetsglädjen och motivationen tillsammans i vardagen.

Många stora företag och organisationer har länge använt sig av yogan. De har insett fördelarna med att hjälpa sina medarbetare till ett hållbarare arbetsliv genom att stärka både kropp och själ.

Förslag på innehåll:

Intro till yogan

Många förknippar yoga med fysiska positioner men det är bara ett av flera steg. I grunden är yoga en livsstil. Hur vi möter oss själva, omgivningen och livet. Yoga är ett effektivt verktyg där vi genom bland annat fysiska positioner, andningstekniker, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ.

Meditation och Andningstekniker

Forskning visar att andnings- och avslappningsövningar samt meditation i tidigt skede kan förebygga stress och sjukdom. Vår andning är nära kopplad till nervsystemet och återspeglar de känslor och tillstånd som vi upplever just nu. Därför kan vi också påverka vårt eget tillstånd genom att bringa andningen i balans. Med hjälp av andningsövningar utvecklar vi vår förmåga att släppa mentala spänningar, så att vi kan slappna av helt. Det gör att vi får mer energi till förfogande, får överskott att göra det vi vill och blir gladare.

Mindfullness

Mindfulness betyder medveten närvaro och är en meditationsform som funnits inom buddismen i tusentals år. På senare tid har vetenskapliga studier även här i väst visat att meditationsformen är effektiv för att minska stress, ångest och nedstämdhet.

Hälsa och välmående

Här kommer ni få med er en unik vägledning att må bättre och hur man gör små förändringar som kan bestå.

Stresshantering

Från stress till lugn.Vi reagerar olika! Tips till en stressad kropp. Den viktiga pausen – så du kan tänka klart! Alla reagerar olika under stress och vi visar er några tillvägagångssätt för att återskapa lugn och ro. Vi går igenom vikten av återhämtning.  Vad är återhämtning för dig?

Grupputveckling

Grupper går igenom olika faser. Vad kan få en grupp i gungning?
Hur kan vi få en grupp att ro i samma takt? Vi ger er enkla verktyg för att gruppen ska få känsla av sammanhang, trygghet, tillit, struktur och jobbar mot samma mål.

Konflikthantering

Svåra samtal och konflikthantering. Få en definition av konflikt. Hur lyssnar vi? Mitt förtroendekonto. Vi tolkar konflikter olika. Det är lättare att hantera meningsmotsättningar på ett bra sätt, när mål, ramar och rollfördelning är tydlig och individerna i gruppen respekterar varandras olika expertis. Är vi villiga att lyssna på varandras ståndpunkter och omvärdera våra ställningstaganden?

Personligt ledarskap

Skapa goda tillstånd hos dig själv. Bli medveten om att ditt beteende påverkar din omgivning. Vill du har rätt eller vill du få det att funka? Om vi inte inser att vi måste leda oss själva så finns det en stor risk att livet blir en leda. Det handlar om att ta personligt ansvar för sig själv och inte gå omkring och skylla allt som händer oss på allt och alla.

Yogaroom är en unik verksamhet med ett stort utbud av utbildningar, kurser, privatlektioner, workshops och klasser. Yogaroom är helt dedikerad till yogan och drivs av Camilla Bergström, som är internationellt erkänd, tillsammans med ett team av mycket erfarna och kompetenta lärare, totalt 15 yogalärare. Det finns en läkare i teamet, en sjuksköterska, en pedagog samt andra med specialutbildningar i yoga, terapi samt beteendevetenskap. Samtliga har mycket livserfarenhet och vill förmedla sina lärdomar. Utbudet ingår i ett sammanhållet koncept av yoga, wellness och hälsosam livstil. Det är en upplyftande och inspirerande plats, en plats för transformation, för livsförändringar likaväl som för fysisk aktivitet och rörelse. Yogas centrala begrepp återfinns i allt på Yogaroom, rörelse, andning och meditation. Det finns många erkännanden om Yogaroom. ”Jag vet inte vad jag gjort utan Yogaroom”. Det är en unik miljö som hela tiden vill utvecklas med samhället och människornas behov, som till exempel behovet att hantera påfrestningarna som leder till stressen som finns i det västerländska samhället. Yogaroom arbetar helt och hållet för att förebygga och skapa god hälsa på alla plan.

Varmt välkommen att höra av dig till info@yogaroom.se

Vi vill tillsammans med er få fram er fulla potential och ser fram emot ert mail med syftet och önskemål om dagen. Vi kommer, i dialog med er, sätta ihop ett inspirerande program så ni får ett härligt och givande besök hos oss. Vi har en bred erfarenhet och erbjuder föreläsningar inom flera områden, yogapass på en nivå där vi möter er samt möjlighet till taktil massage.

Camilla är väletablerad i
yogavärlden och har en gedigen
utbildning. Efter många
år i Hollywood och LA som
yogalärare och livscoach är
hon tillbaka i Sverige. Sedan
2016 driver hon Yogaroom och
använder sin erfarenhet för att
skapa hållbarhet och harmoni
i livet.

Marie, med sina 35 år inom
friskvård, brinner för människors
välmående. I sitt arbete som
bland annat ledarskaps- och
utbildningskonsult ser hon att
kopplingen mellan yoga, ledarskap,
arbetsglädje och människors
välmående går hand in hand.

Peter har under sitt verksamma
liv arbetat med internationella
uppdrag för stora företag. Efter
en vändpunkt i livet förändrade
Peter sitt liv radikalt och hittade
yogan. Nu har han praktiserat
yoga sedan 2015, utbildat sig till
yogalärare och undervisar själv.

Ann har en bakgrund som 
undersköterska och HR koordinator.
På Yogaroom arbetar hon i receptionen och med administrativa
uppgifter. Hon har ett
behandlingsrum där hon bla
erbjuder taktil massage för att
bidra till friskvård och välbefinnande.

Kontakt info@yogaroom.se