Yoga och Stresshantering2021-01-20T17:21:58+00:00

Denna kursen kommer hjälpa dig igenom dessa utmanade tider!

Vad behöver du för att få lugn och ro i den ”nya” världen?

Hur kan du lättare skapa ro när den yttre världen förändras?

Är du redo att ta kontroll över det du kan för att se framåt och släppa taget om vad som varit?

Påverkar stressen och oron för framtiden i ditt liv dina relationer eller din hälsa?

Är du redo att möta dina rädslor och ursäkter och ta tag i ditt liv?

Vill du få små tips hur du kan hantera och ta dig igenom pandemin och allt det innebär?

Då kan denna kursen vara precis det du behöver!!

 Se videon här ovan.

Syftet med denna kurs är att du på djupet kan leda dig själv genom en föränderlig värld och bli mer sann i vem du är snarare än den ”du blev”. Att du helt enkelt får koll på dig själv först och att du blir mer proaktiv snarare än reaktiv.

Vi lever alla i en föränderlig värld och har alltid gjort. Det blir lätt svajigt när vardagen kastas omkull och livet ställs på sin spets. Många har fått ställa om rejält under 2020. För att bli bättre rustade när oförutsedda händelser sker så krävs att vi ”tränar” vår fysiska och mentala hälsa i stiltje för att komma ihåg det när det stormar. Livet kommer att bjuda på oundvikliga stormar. Om och om igen.

Det är då lätt att bli bekväm och skylla på omständigheterna och som i längden hindrar oss från att leva det liv vi drömmer om. Vi behöver mer än nånsin en stabilitet att utgå ifrån.

Om jag då har – under lugnare omständigheter – etablerat förmågan att släppa taget om de tankar som skriker högst så kan jag välja var jag vill fokusera min uppmärksamhet. När det sker så skiftar hela min tillvaro och jag får tillbaka min kraft. När min inre värld förändras så får jag ”nya” ögon.

Precis som all träning vi gör så behöver vi bygga vår mentala och fysiska hälsa steg för steg för att fånga upp oss själva när våra tankar ”skenar iväg” som väldigt ofta blir våra ursäkter.

I my core essential så tittar vi på vad som egentligen är det viktigaste och plockar  det bästa från yogans filosofi, varvat med fysiska yoga positioner och varvar det med dagens kunskap – vi plockar helt enkelt det bästa från båda världarna.

Vi jobbar med asanas (fysiska yogaövningar) andningstekniker, fokusövningar varvat med den fina filosfin som bygger upp en plattform där du kan utgå ifrån och bli en ännu mer klarsynt version av dig själv. Att förstå att stress i sig inte är farligt – utan bristen på återhämtning gör att det blir farligt, vi fokuserar på att förebygga och återhämta så att vi kan förena den fysiska och mentala hälsan.

”Life is awesome when you realize you get to make the choices to live exactly the way you want to live right now.

Life is short, live today. You are in charge. Nobody will do it for you. No time to waste.
And when you come home; its peaceful, it feels right and the ride to get there was worth it.”

Du kommer få en unik inblick i hur du kan lära dig att lyssna på kroppens signaler och skapa en bra dialog mellan kropp och sinne.
Visste du att genom att göra små fysiska skiftningar kan du hitta din optimala hållning och finna vart kroppen faktiskt hör hemma därigenom släppa på spänningar och låsningar?

Det gör det lättare att leva med mer frihet, fokusering och livsglädje i vardagen.
Detta unika programmet ger dig verktygen att utvecklas fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.

”Min personliga story har varit att erfara den mörkaste plats en människa kan komma till att finna kraft och verktyg att komma igenom det och fa leva précis det liv jag vill leva, I harmoni, stryka och ärlighet. Det blir ett val.”

För vem är kursen?
MyCore Essential är för alla. Det spelar ingen roll om du är ny till yoga, en ”yogi”, yogalärare, sökare, drömmare.
Kursen är för dig som är öppen för idén att du har kraften att skapa det liv du önskar!
Kom ihåg – det handlar inte om att förändra dig själv, du är redan AMAZING. Det handlar om att skapa förändring så att du faktiskt kan vara DU!

Vad händer efter kursen?
Nu har du fått med dig verktyg som du kan ta med dig in i ditt dagliga liv. Nu är det upp till dig att använda dem.
Det är nu det verkligen börjar. För att du inte ska falla tillbaka är det viktigt att fortsätta med en daglig praktisering.

Programmet är en kurs på 5 veckor men vill du göra en skiftning för att bryta ett mönster är det en evig resa. Man brukar säga att det ofta tar 60-66 dagar för att bryta ett mönster. 

Vem är Marie Forssell?
Jag har jobbat med friskvård i över 35 år och med yogan som en del i vardagen i ca 20 år. Jag hade länge en ”färdig” bild att ”det är ingenting för mig – jag gillar att svettas”…Det finns inget som varit så utmanande som yogan både mentalt och fysiskt. Tålamod är ett ord som ständigt kommer upp för mig i yogan och även i livet. Inget är omöjligt – vissa saker tar bara lite längre tid.
Genuint välmående oavsett omständigheter är min djupaste passion, att ha tillgång till goda ögonblick/stunder när vi utmanas i livet. Att hitta balansen mellan att köra på hårt och pausa för reflektion.
En effekt av yogan för mig är acceptans, att inte älta så mycket varken på mattan eller utanför. Träningen för mig ligger i hur snabbt kan jag släppa och gå vidare.
Vi kan sällan älta oss till bättre lösningar.
Yoga är så mycket mer än övningar på mattan, för mig är det en del av livet numera. Så mycket värdefulla verktyg som är 5000 år gamla och högst aktuella idag.
Vi har 3 miljarder hjärtslag på oss under en livstid som människor – hur kan jag förvalta det på bästa sätt? – Marie

Lärare

Marie Forssell

Datum 2021

Kursstart: 14 mars

5 söndagar 11:00-14:00

21 mars
5 april (annandag påsk)
11 april
18 april

Investering

2 950 kr på plats i studion. OBS! endast 8 platser pga Covid19.

2 450 om du vill vara med live via Zoom

Observera att kurs & eventanmälningar alltid är bindande. Inbetalat belopp betalas ej tillbaka, vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg endast innan kursen startat. Betalning av avgiften sker via faktura.

Intresserad?

Hör av er till oss via mail för att boka din plats: info@yogaroom.se . Har du frågor kan vi boka in ett telefon samtal med Marie.

”I really do believe it’s your right to be happy, live in harmony, feel awesome and create the life you are worth living!”  

Ta steget och gör en investering i dig! 

Marie

”Camilla har en UNIK känsla för att undervisa och förmedla yoga (teori och praktik) på ett prestationslöst och prestigelöst sätt! Jag, som i vanliga fall är högpresterande med höga krav på mig själv och andra, känner verkligen att jag kan vara mig själv och njuter av varje minut, din positiva energi tar bort all press och stress. Jag gillar ditt fria sätt att undervisa där du inte ”förmanar” utan guidar och låter oss själva söka och finna. Gillar också strongt att du har en ”osvensk” syn på saker och ting och ”rör om i grytan”, det behövs i lagom-Sverige. En annan viktig sak som jag beundrar är att du genom att dela med dig av dina personliga berättelser har fått andra att våga öppna upp. Att visa sig sårbar är så viktigt för att ta till sig yogan, eller hur? Tack för allt detta.”
Lisa Romano
Om du vill hitta din potential, riktning i livet, lära dig mer om din kropp, öppna ditt hjärta och öva på att släppa din rädsla så rekommenderar jag varmt My Core Essential med Camilla. Hon ser dig, hon är uppriktig på ett ärligt ödmjukt sätt. Du kan känna dig trygg, Camilla har erfarenhet av livets ups and downs och bred kunskap av yogalivet. Jag är oerhört tacksam och happy över alla veckor tillsammans, både kurs och privat lektioner. Tack att du flyttade tillbaka till Sverige. Du behövs här!
Helen Mclaughlin
My Core Essential har gett mig enormt mycket, jag har fått många nya insikter och lärt mig mycket om mig själv. Det var spännande att få inblick i filosofin bakom yoga och upptäcka att yoga inte bara är fysiska övningar på en matta utan så mycket mer, och något man kan använda sig av i sitt liv och sin vardag varje dag för att må bra. Camilla är fantastiskt inspirerande och så härlig att lyssna på! Jag har haft stor glädje och nytta av de praktiska verktygen vi fick med oss på kursen.
Anonym