Yoga och personlig utveckling2020-10-28T14:51:49+00:00

Fördjupningskurs i yoga och personlig utveckling

Är du redo att ta steget och skapa det liv du vill ha?

Vill du vara mer mindful när det gäller att ta hand om din kropp och ditt förhållande till mat?
Påverkar stressen i ditt liv dina relationer eller din hälsa?
Får du den där härliga känslan efter yogan och vill lära dig att bevara den i ditt vardagliga liv?
Har du spänningar eller kronisk värk i kroppen men inte förstår vad de kommer ifrån?

Då kan My Core Essential vara precis det du behöver.

 Se videon här ovan.

MyCore Essential är en fördjupningskurs inom yoga och personlig utveckling för dig som vill möta dina rädslor och de ursäkter som håller dig tillbaka för att du ska våga ta steget att skapa det liv du drömmer om! Det som är DU! Verkligen du.

Vi är skapta genom våra vanor, det sägs att 98 % av det vi gör är vanor. Våra vanor blir ofta mönster och roller som vi tar i livet. Har du någonsin tänkt på vem du är bakom dina roller? Rutiner, måsten och krav leder ofta till mindre livskvalité. Genom den här kursen får du med dig verktyg för att leva ditt liv med passion och glädje.

”Life is awesome when you realize you get to make the choices to live exactly the way you want to live right now.
Life is short, live today. You are in charge. Nobody will do it for you. No time to waste.
And when you come home; its peaceful, it feels right and the ride to get there was worth it.
That’s all.”

Camilla

Du kommer få en unik inblick i hur du kan lära dig att lyssna på kroppens signaler och skapa en bra dialog mellan kropp och sinne.
Visste du att genom att göra små fysiska skiftningar kan du hitta din optimala hållning och finna vart kroppen faktiskt hör hemma därigenom släppa på spänningar och låsningar?

Det gör det lättare att leva med mer frihet, fokusering och livsglädje i vardagen.

Camilla Bergström har undervisat yoga i över 25 år. Hon har med sin djupa erfarenhet inom yoga och breda kunskap inom coaching tagit fram och utvecklat MyCore Essential. Det unika programmet ger dig verktygen att utvecklas fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.

Hur går det till?

I MyCore Essentials fokuserar vi på Awareness, Purpose och Motivation, de tre så kallade grundpelarna. Dessa tre grundpelare är kärnan till hela programmet och det som vi måste gå igenom för att kunna skapa förändring.

1. Awareness
Det första steget för att kunna göra en förändring (oavsett vad det är) är att vi blir medvetna om vad det är som inte fungerar i våra liv. Med yogan som verktyg ökar vi vår medvetenhet för att komma i kontakt med vad vi vill, vem vi vill vara, om vår omgivning, förhållanden, inklusive det vi äter osv. för att kunna ta ditt liv till nästa nivå.

2. Purpose
Det andra steget för att kunna göra förändringar är att förstå det djupare syftet som ligger bakom vår längtan. Denna grundpelare ger dig verktyg för att du ska kunna leva mer utifrån ditt djupaste syfte, leva i ärlighet och kunna vara här och nu.

3. Motivation
Den tredje grundpelaren handlar om att känna och behålla motiveringen. Vi vet alla hur lätt det är att sätta igång med ett projekt, oavsett vad det är och efter ett tag förlorar vi motiveringen och hamnar direkt tillbaka där vi var. Här lär vi oss verktyg så att vi kan fortsätta behålla motivationen.

”Min personliga story har varit att erfara den mörkaste plats en människa kan komma till att finna kraft och verktyg att komma igenom det och fa leva précis det liv jag vill leva, I harmoni, stryka och ärlighet. Det blir ett val.”

Camilla founder av MyCore Essential

För vem är kursen?
MyCore Essential är för alla. Det spelar ingen roll om du är ny till yoga, en ”yogi”, yogalärare, sökare, drömmare.
Kursen är för dig som är öppen för idén att du har kraften att skapa det liv du önskar!
Kom ihåg – det handlar inte om att förändra dig själv, du är redan AMAZING. Det handlar om att skapa förändring så att du faktiskt kan vara DU!

Vad händer efter kursen?
Nu har du fått med dig verktyg som du kan ta med dig in i ditt dagliga liv. Nu är det upp till dig att använda dem.
Det är nu det verkligen börjar. För att du inte ska falla tillbaka är det viktigt att fortsätta med en daglig praktisering.

Programmet är en kurs på 8 veckor men vill du göra en skiftning för att bryta ett mönster är det en evig resa. Man brukar säga att det ofta tar 60-66 dagar för att bryta ett mönster. 

Vem är Marie Forssell?
Jag har jobbat med friskvård i över 30 år och med yogan som en del i vardagen i ca 12 år. Jag hade länge en ”färdig” bild att ”det är ingenting för mig – jag gillar att svettas”…Det finns inget som varit så utmanande som yogan både mentalt och fysiskt. Tålamod är ett ord som ständigt kommer upp för mig i yogan och även i livet. Inget är omöjligt – vissa saker tar bara lite längre tid.
Genuint välmående oavsett omständigheter är min djupaste passion, att ha tillgång till goda ögonblick/stunder när vi utmanas i livet. Att hitta balansen mellan att köra på hårt och pausa för reflektion.
En effekt av yogan för mig är acceptans, att inte älta så mycket varken på mattan eller utanför. Träningen för mig ligger i hur snabbt kan jag släppa och gå vidare.
Vi kan sällan älta oss till bättre lösningar.
Yoga är så mycket mer än övningar på mattan, för mig är det en del av livet numera. Så mycket värdefulla verktyg som är 5000 år gamla och högst aktuella idag.
Vi har 3 miljarder hjärtslag på oss under en livstid som människor – hur kan jag förvalta det på bästa sätt? – Marie

Vem är Camilla Bergström?
Camilla Bergström är en internationellt känd yogalärare, förespråkare av hälsa och yogisk livsstil. Efter att ha bott i LA i 22 år, jobbat heltid med privat klienter, yogautbildningar och workshops har hon har nu flyttat till Sverige för att fortsätta sin passion att få ut yoga och välmående till så många som möjligt.
Som nuvarande ägare på yogastudion Yogaroom i Kungsbacka driver hon välgörenhets event, 200 h Hathayoga utbildning, workshops och hälso-inspirationsdagar.
Camilla är känd för sin förmåga att kunna leda sina elever till en positiv livsstil och inspirera till att våga ta sitt liv till en ny nivå både på och utanför yogamattan.

”Camilla är en oerhört inspirerande och tillitsfull person, både vad gäller det fysiska och mentala. Hon ser och känner av varje individ vilket gör denna workshop så personlig. Man lär sig inte bara av sina egna känslor och tankar utan lika mycket av alla andra. Där är Camillas känsla för intigritet knivskarp då hon vet när hon ska agera eller stå tillbaka. En liten människa med mycket stora och kloka ord”. – Helena Thilander

Lärare

Marie Forssell

Datum 2021

8 söndagar 11:00-14:00

14 februari
7 mars
14 mars
21 mars
5 april (annandag påsk)
11 april
18 april
9 maj

Investering

3 950 kr

Observera att kurs & eventanmälningar alltid är bindande. Inbetalat belopp betalas ej tillbaka, vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg endast innan kursen startat. Betalning av avgiften sker via faktura.

Intresserad?

Hör av er till oss via mail för att boka din plats: info@yogaroom.se . Har du frågor kan vi boka in ett telefon samtal med Marie.

”I really do believe it’s your right to be happy, live in harmony, feel awesome and create the life you are worth living!”  

Ta steget och gör en investering i dig! 

Marie

”Camilla har en UNIK känsla för att undervisa och förmedla yoga (teori och praktik) på ett prestationslöst och prestigelöst sätt! Jag, som i vanliga fall är högpresterande med höga krav på mig själv och andra, känner verkligen att jag kan vara mig själv och njuter av varje minut, din positiva energi tar bort all press och stress. Jag gillar ditt fria sätt att undervisa där du inte ”förmanar” utan guidar och låter oss själva söka och finna. Gillar också strongt att du har en ”osvensk” syn på saker och ting och ”rör om i grytan”, det behövs i lagom-Sverige. En annan viktig sak som jag beundrar är att du genom att dela med dig av dina personliga berättelser har fått andra att våga öppna upp. Att visa sig sårbar är så viktigt för att ta till sig yogan, eller hur? Tack för allt detta.”
Lisa Romano
Om du vill hitta din potential, riktning i livet, lära dig mer om din kropp, öppna ditt hjärta och öva på att släppa din rädsla så rekommenderar jag varmt My Core Essential med Camilla. Hon ser dig, hon är uppriktig på ett ärligt ödmjukt sätt. Du kan känna dig trygg, Camilla har erfarenhet av livets ups and downs och bred kunskap av yogalivet. Jag är oerhört tacksam och happy över alla veckor tillsammans, både kurs och privat lektioner. Tack att du flyttade tillbaka till Sverige. Du behövs här!
Helen Mclaughlin
My Core Essential har gett mig enormt mycket, jag har fått många nya insikter och lärt mig mycket om mig själv. Det var spännande att få inblick i filosofin bakom yoga och upptäcka att yoga inte bara är fysiska övningar på en matta utan så mycket mer, och något man kan använda sig av i sitt liv och sin vardag varje dag för att må bra. Camilla är fantastiskt inspirerande och så härlig att lyssna på! Jag har haft stor glädje och nytta av de praktiska verktygen vi fick med oss på kursen.
Anonym