Private sessions2021-10-25T14:33:35+00:00

Privat Yoga & Coaching

Vi erbjuder privata klasser, för en eller flera som vill ha en mer personlig resa inom yoga och coaching.

Vi erbjuder vi även privat coaching/yoga Live via Zoom

Att arbeta privat med en yogalärare och coach har många fördelar eftersom vi utgår från det som just du behöver och söker. Vi anpassar helt för dig, till vad din kropp behöver för att avhjälpa spänningar och eventuella skador med mera. Om du vill lära dig mer om positionerna samt hur du skall göra dom så utvecklar vi det. 

Står du vid ett vägskäl, har du utmattningssyndrom, vill du ha vägledning är det en väldig stor förmån att utvecklas privat med en lärare och coach. Vi använder mindfulness, andningsövningar och meditation som du sedan tar med dig till din vardag. Här ställer du frågorna och tar med dig svaren hem som verktyg att jobba vidare med.

Vi rekommenderar minst en gång i veckan till att börja med för att få ut det mesta och för att sätta grunderna. 

Camilla Bergström  driver Yogaroom och är RYT-500 certifierad yogalärare och wellness-life coach. Hon har arbetat med privatkunder i Los Angeles i 20 år på heltid där hon hade en regelbunden kundkrets med upp till åtta kunder per dag. Hon jobbar med fysiska begränsningar, rehab, trauma, rädslor med fokus på att guida dig till dig. Din sanning, att finna välmående där du befinner dig just nu. Camilla har en unik förmåga att läsa människor och deras behov. Söker du inspiration och motivering att göra förändringar med dig själv eller i ditt liv kommer du och Camilla jobba tillsammans och skapa en handlingsplan utformad för dig. 

Utbildad i USA,  certifierad i Hathayoga, Yoga Therapy, NLP och
Life, Wellness & Mindfulness Coach.

Vad är NLP? (Neuro-Lingvistisk Programmering)  Det innebär att NLP kan användas för att ändra ditt sätt att tänka eller agera i olika situationer. NLP beskriver metoder för hur du kan lyckas med precis vad du vill. NLP erbjuder koncept, modeller och tekniker att använda för att förbättra och bryta beteende mönster. 

Camilla har egen livslång erfarenhet av att finna stöd i yogans filosofi och att undervisa yogans alla aspekter I livet. Hon vägleder inom den fysiska, mentala, emotionella och spirituella yogan och hennes yoga är grundad på positiv psykologi. Camilla inspirerar genom att förmedla att prestation är inte det som gäller, det vackra finns alltid på insidan och strålar utåt. Enligt Camilla är yogan själens utvecklande resa vilket uttrycker sig som ett välbefinnande i kroppen. Hon använder yogan för att uppnå mindfulness i varje stund av livet. Vi jobbar tillsammans, en gång i veckan under minst fem tillfällen.

Priser på plats i studion

1 500kr  inkl moms –  90 min första gången, därefter 1 250 kr inkl moms  60 minuter.

Live via Zoom 60 min 1 000 kr inkl moms.

För att boka tid med Camilla kontakta: info@yogaroom.se

Peter Lindmaa kom till Yogan från en helt annan plats än den som är typisk för en yogalärare. Peter är utbildad på Chalmers Tekniska Högskola samt på Handelshögskolan i Göteborg och arbetade hela sitt arbetsliv med internationella uppdrag för stora företag. Peter förändrade sitt liv radikalt vid en vändpunkt, en cancersjukdom och ställdes inför livsfrågorna utan att ha någon möjlighet att undvika dem.

Peter använder andningstekniker dagligen under sin meditation för att bibehålla sitt hälsosamma blodtryck.
Peter inspirerar genom sin fasta övertygelse att ålder, krämpor och sjukdom inte skall få bli hinder.
Peters förmåga grundas på hans egen historia, erfarenheten av att yogan hjälper I ett liv fyllt med påfrestningar och hur han behövt lära sig att överkomma trösklar med hjälp av yogans verktyg. Peter undervisar i hur fysisk rörelse, andningtekniker och meditation bildar en helhet som leder vidare till ett positivt mindset. Peter ́s paket är tre tillfällen, en gång i veckan och eget arbete.

Utbildad och certifierad i Hathayoga 

Priser 

1050 :- ink. moms för 75 minuter första gången,
5 gånger 60 minuter 4750 :-  ink. moms 
10 gånger  60 minuter 10 000 :-  ink. moms

Semi private
2-4 personer 60 minuter
5 gånger 3 500:- ink. moms/pers
10 gånger 5 890:- ink. moms/pers

För att boka tid med Peter kontakta: info@yogaroom.se

_____________________________________________________________________________________________________________

Läs kommentarer från några av Camillas klienter!

” Yoga med Camilla ar inte bara en yoga practice…Camilla fick mig att gräva djupare och lärde mig att hålla balansen i mitt dagliga liv från insidan ut.
Yogan har också fått mig till en mer positiv och mindre sluggish människa.”
~ Bea Akerlund, Fashion Activist

”Yoga with Camilla is no patchouli, she brings challenge, fun and motivation into each session, you never know what to expect so I never get bored.”
~ Cat Deeley, TV Host

”I could write a book about how wonderful it is to practice with Camilla! She has been my teacher and friend for 7 years. My mind and body has changed drastically since
I started doing yoga. I can’t imagine my life without her!”
~Jamie Klasfeld,  Rockhard film production

”Camilla har en UNIK känsla för att undervisa och förmedla yoga (teori och praktik) på ett prestationslöst och prestigelöst sätt! Jag, som i vanliga fall är högpresterande med höga krav på mig själv och andra, känner verkligen att jag kan vara mig själv och njuter av varje minut, din positiva energi tar bort all press och stress. Jag gillar ditt fria sätt att undervisa där du inte ”förmanar” utan guidar och låter oss själva söka och finna.  Gillar också strongt att du har en ”osvensk” syn på saker och ting och ”rör om i grytan”, det behövs i lagom-Sverige. En annan viktig sak som jag beundrar är att du genom att dela med dig av dina personliga berättelser har fått andra att våga öppna upp. Att visa sig sårbar är så viktigt för att ta till sig yogan, eller hur? Tack för allt detta.”
~Lisa Romano

“ My yoga changed drastically when I started doing privates with Camilla, I began to understand that even my toes are involved in protecting my back, we love Camilla. ”
~ Alicia Silverstone

”Camilla continues to make me a better person! She has taught me to be aware of my actions; from body posture, to the foods I eat, and to the words I speak. Her words of wisdom, along with her lessons in body awareness and mindfulness, continue to make a positive impact on my physical, emotional and mental wellness, daily! She has taught me to recognize my truth and be respectful of that truth. I am so grateful for all that Camilla has taught me. I bring a piece of her with me wherever I go and with everything I do!”
~ Elisabeth Lutsky Educational Therapist