Charkra workshop med Pia Lagrell, kom igång efter sommaren!Chakra workshop med Pia Pagrell

Kom igång efter semestern!

Under sommaren är det lätt att njuta av livets goda i en mer avslappnad livsstil men visst är det även skönt när vi börjar hitta tillbaka till sunda rutiner i vardagen. Att kickstarta med en workshop kan ge dig just den inspiration och motivation du behöver.

Vad är egentligen chakran?

Allt är energi sa Albert Einstein.

Energi kan varken skapas eller förstöras, bara omvandlas från en form till en annan.

Enligt yogatraditionen består människan inte bara av den fysiska kroppen utan även av ett energisystem med sju stora energicentra, chakran. Denna workshop är en upplysande resa genom vårt energisystem där vi genom samtal, yogapositioner och meditation utforskar våra chakran, deras betydelse, egenskaper, känslomässiga uttryck samt deras påverkan på kropp och knopp.

Förmiddagen inleds med en kort presentation av chakrasystemet. Denna information tar vi med oss i våra aktiviteter på yogamattan som börjar med en yinyogasekvens med fokus från roten till kronan. Yinyogan avslutas med en meditation vars syfte är att balansera varje chakra och alla chakran tillsammans. Efter en paus för att sträcka på benen och fika avslutar vi med 60 minuter Hathayoga där vi går igenom hur olika positioner balanserar energiflödet.

Under denna workshop kommer vi att odla vår medvetenhet, balansera sinnet, kroppen och andetaget. Vi skapar en grundläggande förståelse för detta system och hur man använder denna kunskap på yogamattan för hållbar hälsa, välmående och balans i livet.

När: 25 Augusti
Tid: 9.00-12.30 (vi bjuder på frukt och nötter)
Pris: 495 kr
Anmälan via. info@yogaroom.se

Varmt Välkomna Pia

 Camilla_Ulrica

 

To Be or Not  to Be – Går det att leva yoga? ”

Workshop med Ulrica Norberg &
Camilla Bergström -1 december

 

Som yogautövare hör vi ofta att intentionen bakom varför vi utövar yoga är att successivt leva mer i enighet med dess principer både på och av mattan. Att blir mer rena, fridfulla, lugna och träna yoga dagligen är ett måste för att lyckas.

Vad menas med detta? Går det överhuvudtaget att leva i fred, sanning och transparens på alla plan? Handlar yoga om att förändra världen till det bättre? Hur gör man det? Hur är en sann yogi? Hur går tankegångarna kring detta i den yogiska filosofin samt hur kan vi leva yoga 2018?
Camilla Bergström och Ulrica Norberg är två svenska yogalärare som har arbetat internationellt under en längre tid. De har båda bott och arbetat utomlands och de startade sin yogautövning långt innan yogan blev en hype vilket gjorde att deras egna yogaträning fick gro i lugn och ro och utan sociala mediers påverkan.
Dessa kvinnor har mycket att dela. Både erfarenheter och ren och skär kunskap men även också tankar om nuet och vad som kan komma skall. Hur vi kan använda det vi lär på på mattan ute i livet. Och tvärtom.
Under denna workshop förenas deras röster, erfarenhet och kunskap under en helg i yogans tecken. Fokus ligger så klart på möta kroppen och andetaget på mattan. Allt i syftet av att studera, reflektera enskilt och i grupp om hur vi
kan leva yoga på och av mattan.
Datum: 1/12-18
Tid: 10:00-15:00 Vi bjuder på nötter och frukt
Investering: 950 kr
Anmälan: info@yogaroom.se
Varmt välkommen, Camilla & Ulrica

Prenumerera på Yogarooms nyhetsbrev!

Ja, tack !