Testimonials

”Den här utbildningen har inte bara givit mig en gedigen kunskap om yogans filosofi och praktik, utan även lärt mig så mycket om mig själv. Camillas imponerande kompetens inom yoga i allmänhet och teknik i den fysiska praktiken i synnerhet, har varit otroligt värdefull. Jag är så glad att jag gick den här utbildningen och fick ta del av Camillas kunskap och effektiva metoder. Utbildningen har inte bara gett mig förutsättningar att bli yogalärare – den har också tagit mig flera steg mot att bli en bättre människa och att kunna hjälpa personer hitta sin väg till personlig utveckling.”

Emelie Rehnholm YLU-2016, mentor YLU 2017

 

”Med Camillas underbara vägledning vävdes mina lösa trådar samman till den väv jag så länge letat efter. Trådarna fanns hela tiden inom mig själv, men Camilla gav mig förutsättningarna att finna dem för att sedan kunna fläta samman dem.”

Maria Johansson – YLU 2016

 

”En fantastisk utbildning riktad till mig själv, om mig själv för att jag ska kunna finna nycklarna till mig själv och på så sätt skapa förutsättningarna för att kunna vara den unika och underbara person som jag faktiskt är”

Anneli Åberg- YLU 2016, mentor YLU 2017

 

”The Art of Life YTT is truly that, a course in how to live your life to the fullest. Not only have I improved my asana and learned yoga philosophy but I now have a toolbox full of things I can use to improve my life and help me to be the best me I can be.”

Lori Wäne- YLU 2016

 

”Vill du utvecklas som människa och älskar fysisk yoga? Då ska du investera i dig själv och ta Camillas yogalärarautbildning. För mig har utbildningen gett nya perspektiv, stärkt mig både fysiskt och mentalt och gett mig vänner för livet.”

Petra Liljeblad- YLU 2016, mentor 2017

 

”Art of Life was a life changing experience for me. I learned tools that I can bring with me for the rest of my life. Camilla has so much knowledge and love for yoga. Highly recommend this to everyone because it changes the way you think and live in your everyday life.”

Marie Lynn Deja – YLU 2015

 

”Camilla förklarar yogafilosofin och traditionen otroligt vackert och inspirerande. Hennes blick för kroppen och sinnet i yogan är fantastisk. Jag vill bara lära mig mer.”

Jessica Rosell -YLU 2016

 

”En fantastisk utbildning för livet både på och utan för mattan. Camilla har en speciell förmåga att se och utmana varje elevs potential, både fysiskt och mentalt. Camilla är en stor inspiratör till att leva livet fullt ut.”

Ulrika Winsnes -YLU 2016

 

”För mig är denna utbildning en lika stor investering i personlig utveckling som en djupdykning i Yogans underbara värld. Camilla är en professionell lärare som får oss att sätta egna ord på det vi lär oss. Detta för att med mer tydlighet och trovärdighet förmedla till framtida elever och kunder. Vi får översätta Yogans grenar till vår egen verklighet och vardag, vilket gör det tydligt och får oss att förstå vikten av Yogans filosofi. Med Camilla känner jag mig trygg, hela hennes leverne och personlighet speglar allt vad Yoga beskrivs som. För mig är hon en stor förebild. ”

Helena Thilander -YLU 2015

 

”Utbildningen har hjälpt mig att öppna upp för möjligheten att se mitt liv ur ett annat perspektiv. Jag har samtidigt  fått verktygen för att göra förändringar så att jag kan leva mitt liv fullt ut. En fantastisk resa jag varmt kan rekommendera!”

Charlotte Wotz Ader-YLU 2015

 

”Vill du komma närmre din sanning, bli ärligare mot dig själv, hitta och möta dina utvecklingsområden, leva livet med ännu mer balans – genom Tuff och Ärlig kärlek guidar Camilla dig genom en spännande och utvecklande resa”

Anna Berglund-YLU 2015

 

”En fantastisk möjlighet att få lära sig mer om yoga och yogans underbara värld. Vad det innebär att vara och leva yoga. Även en enorm möjlighet till att lära känna sig själv och att utvecklas med den kunskapen. ”

Tina Sancho-YLU 2016

 

”På denna fantastiska utbildning får du kunskap och redskap för hur bli ditt bästa jag – din optimala position både på mattan som i din vardag.”

Ingela Lagergren YLU 2016, mentor 2017