Testimonials2021-09-02T11:14:20+00:00

Testimonials

Art of Life Yoga & Wellnessutbildning

”Den här utbildningen har inte bara givit mig en gedigen kunskap om yogans filosofi och praktik, utan även lärt mig så mycket om mig själv. Camillas imponerande kompetens inom yoga i allmänhet och teknik i den fysiska praktiken i synnerhet, har varit otroligt värdefull. Jag är så glad att jag gick den här utbildningen och fick ta del av Camillas kunskap och effektiva metoder. Utbildningen har inte bara gett mig förutsättningar att bli yogalärare – den har också tagit mig flera steg mot att bli en bättre människa och att kunna hjälpa personer hitta sin väg till personlig utveckling.”

Emelie Rehnholm YLU-2016, mentor YLU 2017

 

”Med Camillas underbara vägledning vävdes mina lösa trådar samman till den väv jag så länge letat efter. Trådarna fanns hela tiden inom mig själv, men Camilla gav mig förutsättningarna att finna dem för att sedan kunna fläta samman dem.”

Maria Johansson – YLU 2016

 

”En fantastisk utbildning riktad till mig själv, om mig själv för att jag ska kunna finna nycklarna till mig själv och på så sätt skapa förutsättningarna för att kunna vara den unika och underbara person som jag faktiskt är”

Anneli Åberg- YLU 2016, mentor YLU 2017

 

”The Art of Life YTT is truly that, a course in how to live your life to the fullest. Not only have I improved my asana and learned yoga philosophy but I now have a toolbox full of things I can use to improve my life and help me to be the best me I can be.”

Lori Wäne- YLU 2016

 

”Vill du utvecklas som människa och älskar fysisk yoga? Då ska du investera i dig själv och ta Camillas yogalärarautbildning. För mig har utbildningen gett nya perspektiv, stärkt mig både fysiskt och mentalt och gett mig vänner för livet.”

Petra Liljeblad- YLU 2016, mentor 2017

 

”Art of Life was a life changing experience for me. I learned tools that I can bring with me for the rest of my life. Camilla has so much knowledge and love for yoga. Highly recommend this to everyone because it changes the way you think and live in your everyday life.”

Marie Lynn Deja – YLU 2015

 

”Camilla förklarar yogafilosofin och traditionen otroligt vackert och inspirerande. Hennes blick för kroppen och sinnet i yogan är fantastisk. Jag vill bara lära mig mer.”

Jessica Rosell -YLU 2016

 

”En fantastisk utbildning för livet både på och utan för mattan. Camilla har en speciell förmåga att se och utmana varje elevs potential, både fysiskt och mentalt. Camilla är en stor inspiratör till att leva livet fullt ut.”

Ulrika Winsnes -YLU 2016

 

”För mig är denna utbildning en lika stor investering i personlig utveckling som en djupdykning i Yogans underbara värld. Camilla är en professionell lärare som får oss att sätta egna ord på det vi lär oss. Detta för att med mer tydlighet och trovärdighet förmedla till framtida elever och kunder. Vi får översätta Yogans grenar till vår egen verklighet och vardag, vilket gör det tydligt och får oss att förstå vikten av Yogans filosofi. Med Camilla känner jag mig trygg, hela hennes leverne och personlighet speglar allt vad Yoga beskrivs som. För mig är hon en stor förebild. ”

Helena Thilander -YLU 2015

 

”Utbildningen har hjälpt mig att öppna upp för möjligheten att se mitt liv ur ett annat perspektiv. Jag har samtidigt  fått verktygen för att göra förändringar så att jag kan leva mitt liv fullt ut. En fantastisk resa jag varmt kan rekommendera!”

Charlotte Wotz Ader-YLU 2015

 

”Vill du komma närmre din sanning, bli ärligare mot dig själv, hitta och möta dina utvecklingsområden, leva livet med ännu mer balans – genom Tuff och Ärlig kärlek guidar Camilla dig genom en spännande och utvecklande resa”

Anna Berglund-YLU 2015

 

”En fantastisk möjlighet att få lära sig mer om yoga och yogans underbara värld. Vad det innebär att vara och leva yoga. Även en enorm möjlighet till att lära känna sig själv och att utvecklas med den kunskapen. ”

Tina Sancho-YLU 2016

 

”På denna fantastiska utbildning får du kunskap och redskap för hur bli ditt bästa jag – din optimala position både på mattan som i din vardag.”

Ingela Lagergren -YLU 2016, mentor 2017

 

”Denna resa har gett mig ovärderliga verktyg för att skapa och leva livet som JAG vill.  Camilla delar på ett enkelt och självklart sätt med sig av stor visdom och kunskap i ”the Art of life” som yogan faktiskt är! Jag har fått en större tillit till mig själv både som person och som yogalärare efter denna djupgående kurs. Känner att jag har växt på alla plan och lärt mig att se mitt liv som ett forum för lära mig mer om mig själv och även få dela med mig av yogans budskap. Detta är en kurs jag önskar alla skulle gå, och jag vill varmt rekommendera den oberoende ålder eller tid i livet!”

Emma Rehnberg- YLU 2015, mentor 2016, 2017

 

”Att vara mentor är att få en djupare kunskap och insikt både kring yogafilosofin men även att förstå vikten av kvalitén på asanas – det är att få gå utbildningen igen och därmed fördjupa all kunskap så den blir autentisk och äkta. I rollen som lärare så är det en ständig strävan efter utveckling och mentorskapet har gett mig insikt i att jag redan har en del kunskap, vilket jag blir påmind om när deltagare ställer frågor som jag själv ställde när jag gick utbildningen – vilket ger mig trygghet i min roll som yogalärare och medmänniska och en nyfikenhet att utforska nya områden inom yogan. Att få göra kursen igen och ta del av den process som sker i utbildningen med alla deltagare är rent magiskt”

Marie Forssell- YLU 2015, mentor 2016, 2017