Om oss2021-03-26T12:02:24+00:00

      Om Yogaroom

När du öppnar upp dörrarna till vårt Yoga & Wellnesscenter möts du av en oas full av inspiration och värme.
Här kan du känna dig som hemma och finna det du behöver för att leva ett liv fullt av kraft, harmoni, styrka och livsglädje.

Jag som driver denna oas heter Camilla och när jag klev in på Yogaroom för första gången möttes jag av en fantastisk energi. Jag bodde då i Los Angeles men arbetade tillfälligt i Sverige, bland annat höll jag en workshop på Yogaroom. Jag har sett yogastudios över hela världen, men när jag kom in på Yogaroom kände jag att jag hade hittat hem.

2015 flyttade jag tillbaka till Sverige efter 23 år i LA  och nu driver jag denna fantastiska Yogastudio. Visst är livet magiskt när man planterar ett frö inom sig som sedan får liv och börjar växa? Jag måste nypa mig i armen när jag inser att ”jag faktiskt är här nu”.

Camillas resa

Jag hittade yogan när jag var 18 år och landande i Los Angeles. Genom hela mitt liv har jag sökt efter meningen med allt och när jag klev ut från min första yogaklass visste jag att jag hade hittat hem. Yoga blev mitt sätt att läka, få väglidning och hitta mig själv.

Jag dök in i år av meditation, praktiserande av asanas och studier av alla böcker jag kunde hitta om yoga, spiritualitet och olika filosofier. Yogan lärde mig att känna en djupare uppskattning för livet, mänskligheten och mig själv.

Varje dag påminner jag mig själv om vad som verkligen är betydelsefullt och att släppa taget om det som inte är viktigt. Jag oroar mig inte längre, strävar inte efter att vara perfekt och i kontroll eller pushar mig själv över gränsen. Jag är oändligt tacksam över att ha kommit så här långt.

Genom studion vill jag förmedla att yoga kan vara ett sätt att leva här och nu. Att vara närvarande, värna om sig själv – sin kropp, själ och hjärta – och om världen runt omkring.

Läs här: Camilla’s personal note

Yogaroom – något för alla

På Yogaroom har vi ett brett utbud av öppna yogaklasser, kurser, privatlektioner, workshops och behandlingar. Vi är unika genom att vara den enda yogastudion i Göteborg och Kungsbacka med så många öppna klasser av olika slag.

Vill du bli lärare inom yoga och ha en bredare plattform att utgå från? Eller står du vid ett vägskäl och vill komma vidare i ditt liv?
Yogaroom erbjuder en unik  200H RYT Yoga & Wellnessutbildning – Art Of Life ett koncepet skapat av Camilla.

”Lärarutbildningen handlade från början om min personliga utveckling men det ändrades snabbt efter bara den första helgen till att bli så viktigt, ett mission och verkligt syfte i mitt liv, att föra all denna värdefulla kunskap vidare för att förbättra och förenkla för oss människor på så många plan. Ett stort slag för vår huvudlärare Camilla – den visaste av oss alla, Mia, Erik mfl som gör detta möjligt.” – Lisa Romano

”Camilla förmedlar på ett sätt som gör att du hittar svaren själv, inom dig. Hon lär genom egen erfarenhet och är så enormt genuin & autentisk. Hon ser ALLA och ger utmaning precis från där du är, oavsett hur mycket du yogat tidigare. Jag är stolt över mig själv att jag tog steget till det starkaste & djupaste jag gjort för mig själv. TACK Camilla för att du gjort mig medveten om både mina styrkor & svagheter! Bara massa kärlek! ” – Cecilia Edfors.

Projekt för välgörenhet

En stor del av Camillas passion handlar om att ge tillbaka av de möjligheter hon själv fått i livet. Tidigare har hon yogat med gatubarn i Manilla och under flera år höll hon klasser på en ungdomsvårdsskola i Los Angeles. På Yogaroom vill vi utveckla detta ännu mer och har bland annat öppnat våra dörrar för skolor som vill komma hit på studiebesök inom yoga och mindfulness.

Dessutom deltar vi vid auktioner i samband med att Drottning Silvias barnsjukhus arrangerar Barngolfen på Hills Golf & Sports club.

Projektet genomförs för att samla in pengar till att förbättra miljön för de sjuka barnen som besöker Drottning Silvias barnsjukhus.

Yogan är en personlig resa och vi respekterar och accepterar alla. Yogalärare, sökare, drömmare, du som bara vill ha en fantastisk träning och du som vill hitta tillbaka till din livsglädje igen. Vi är din plats varje dag.

Du är välkommen in i vår oas av Yoga och Wellness.

Love  

Camillasignatur